JA, vi vil gjerne
prøve VClerk gratis.

GRATIS!

Kjære Medlem,

Vi har lagt et ekstremt vanskelig år bak oss - og vi hadde alle håpet at 2021 ville gi oss tilbake noe normalitet. Dessverre ser det ut til at dette tar lengre tid enn forventet.​ Utfordringene knyttet til Covid-19 gjør at flere mennesker er tvunget til å handle på nett, ikke nødvendigvis fordi de ønsker, men fordi de må.

 

Vi er en liten norsk startup som var tvunget til å tenke nytt da Corona kom. Ut av situasjon utviklet vi VClerk, et produkt vi i utgangspunktet var overrasket ikke eksisterte allerede siden behovet viser seg å være skrikende.

VClerk gir deg muligheten til å hjelpe kunden dine inne i nettbutikken ansikt til ansikt. Vis dem produkter, svar på alle spørsmålene de har og hjelp dem med å kjøpe helt riktig - hver gang! 

 

Øk salget og reduser returer!

Med VClerk kan du sørge for at kundene dine kjøper produkter og tjenester som er perfekte for dem. Du kan utforske produktene sammen og gi anbefalinger. På denne måten kan du øke mersalg, oppslag og redusere returer - selv om de ikke kan besøke butikken fysisk.

Trygge kunder kjøper mer, oftere!
Å snakke med kunder ansikt til ansikt øker tillit og kundetilfredshet, det vet dere alt om. VClerk gir dere muligheten til å opprettholde denne dialogen, vise at dere fortsatt er tilstede og gi den samme gode servicen selv om tilgangen til butikken er begrenset.


Gratis testing av VClerk!
En verden uten flotte butikker og gode butikkopplevelser, er ikke en verden vi ønsker. Vi håper VClerk kan hjelpe dere igjennom denne vanskelig perioden, og at når hverdagen returnerer kan vi være et flott supplement til deres daglige butikkdrift.​

 

Vi tilbyr 6 måneder gratis bruk til Shopify brukere. Fyll ut skjema til høyre når dere har installert appen i Shopify App Store så vi kan aktivere tilbudet.

 

Om dere bruker et annet system enn Shopify, fyller dere inn det samme skjema til høyre, så kontakter vi dere direkte.

Møt kundene dine ansikt til ansikt i nettbutikken! Gjør online shopping personlig og menneskelig - nesten som å møte dem i butikken!